Nový hrdina dabovaný Terrym Crewsem?

Určitě ho všichni znáte z televizních reklam. Dokážete si ale představit jeho hlas ve světě Overwatch? My teda určitě ano! Nedávno se internetem (především na Redditu) šířily žádosti o to, aby byl Doomfist, jedna z postav příběhu Overwatch dabován Terrym Crewsem. A hádejte, kdo navštívil kanceláře Blizzardu? 

Kdo je Doomfist?

Zatím, co Terryho představovat nemusíme a určitě ho poznáte z fotografie, Doomfist nemusí být všem úplně známý. Jedná se o generačního hrdinu, kterého jsme mohli vidět v jednom z prvních trailerů na Overwatch. Nebyl tedy jen jeden a pozná se podle jeho speciální rukavice, kterou vidíte jak v traileru, tak ji přepravujete na mapě Numbani jako payload. V traileru také slyšíme, že poslední Doomfist byl poražen Winstonem.  

Na obrázku můžeme vidět všechny dosavadní Doomfisty. Můžeme z toho usoudit, že první Doomfist byl hodný, druhý byl spíš záporák (přece ho porazil Winston, že?) a na třetího teprve čekáme. Pokud se tedy Doomfist ve hře objeví, bude to právě on.

Terry je vášnivý hráč videoher a to, co v kancelářích Blizzardu dělal, se pravděpodobně ještě dozvíme. Jaký je váš názor na potencionálně nový charakter v Overwatch?



Naposledy upravil/a Darlington 17.12.2016 v 19:26:01.

Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet