Nový hrdina dabovaný Terrym Crewsem?

Určitě ho všichni znáte z televizních reklam. Dokážete si ale představit jeho hlas ve světě Overwatch? My teda určitě ano! Nedávno se internetem (především na Redditu) šířily žádosti o to, aby byl Doomfist, jedna z postav příběhu Overwatch dabován Terrym Crewsem. A hádejte, kdo navštívil kanceláře Blizzardu? 

Kdo je Doomfist?

Zatím, co Terryho představovat nemusíme a určitě ho poznáte z fotografie, Doomfist nemusí být všem úplně známý. Jedná se o generačního hrdinu, kterého jsme mohli vidět v jednom z prvních trailerů na Overwatch. Nebyl tedy jen jeden a pozná se podle jeho speciální rukavice, kterou vidíte jak v traileru, tak ji přepravujete na mapě Numbani jako payload. V traileru také slyšíme, že poslední Doomfist byl poražen Winstonem.  

Na obrázku můžeme vidět všechny dosavadní Doomfisty. Můžeme z toho usoudit, že první Doomfist byl hodný, druhý byl spíš záporák (přece ho porazil Winston, že?) a na třetího teprve čekáme. Pokud se tedy Doomfist ve hře objeví, bude to právě on.

Terry je vášnivý hráč videoher a to, co v kancelářích Blizzardu dělal, se pravděpodobně ještě dozvíme. Jaký je váš názor na potencionálně nový charakter v Overwatch?



Naposledy upravil/a Darlington 17.12.2016 v 19:26:01.

Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Darlington
Honza Vavřiník

Darlington je autorem 110 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet