Další hrdina Overwatch je za dveřmi

  new    hero    coming   

 

Jsou to asi dva měsíce od chvíle, co byl do hry přidán poslední hrdina Moira, a ředitel hry Jeff Kaplan začíná pomalu uvolňovat některé detaily o vývoji dalšího hrdiny.

 

O 27. hrdinovi toho moc nevíme. Kaplan se v prosinci zmínil o tom, že hrdina mohl být dříve naznačen v lore Overwatch. Když ho v Overwatch Central požádali o informace k dalšímu hrdinovi, Kaplan prozradil pár detailů.

 

"Je to velmi dobré znamení, když se hrdina objeví v sestavě hrdinů [na obrazovce výběru hrdinů Overwatch v interním testování]," řekl Kaplan. "To znamená, že je v každém z našich herních testů. Nikdy jsme netestovali bez tohoto hrdiny."

 

Kaplan také poznamenal, že tým již vytváří skiny pro hrdinu č. 27. "Vytváříme už skiny pro hrdinu, což je opravdu dobré znamení," řekl. 

 

Také už děláme na příběhu, říká Kaplan. Dodal, že neohlášený hrdina je "velmi solidní" a odvážně říká, že se domnívá, že to bude mít dopad na hru "a změní se". Samozřejmě, jakýkoli hrdina přidaný do Overwatch změní hru v některých ohledech.

 

Vypadá to, že další hrdina Overwatch je ve vývoji hodně daleko - podobné tomu tříměsíčnímu cyklu pro jeho uvolnění. Kaplan se však zmínil o tom, že vytvořit nového hrdinu trvá déle, protože datum uvolnění hrdiny se stále více odkládá.

 

 

Máte nějaké typy, jaký hrdina z lore by to mohl být?

Co třeba taková Brigitte nebo Hammond (testovací subjekt z Horizon Lunar Colony, který pravděpodobně utekl)?


Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet