Zarya

 

Role: Tankn9h72sf30f_8a61eb6f3b40320a1e4b98e3b48f298f31302df3_1494187943_8835.png

Pravé jméno: Aleksandra Zaryanova

Věk: 28

Povolání: voják

Základna operací: pevnost Krasnoyarsk, Rusko

Frakce: Ruské obranné jednotky

 

Schopnosti

 

PARTICLE CANNON - Zaryin kanón vypustí na krátkou vzdálenost paprsek ničivé energie. Případně může vystřelit nálož, která zraní více nepřátel.

 

PARTICLE BARRIER - Tento kanón také dokáže aktivovat osobní štít, který Zaryu ochrání před příchozími útoky a přesměrovává jejich energii na zvýšení poškození jejích náloží nebo zvětšení šířky paprsku zbraně.

 

PROJECTED BARRIER - Zarya obklopí svého spoluhráče štítem, který pohlcuje útoky a zároveň posiluje její zbraň.

 

GRAVITON SURGE  (Ultimátní schopnost) - Zarya vystřelí gravitační bombu, která do sebe vtáhne všechny nepřátele v dosahu a po dobu jejich uvěznění uděluje poškození.

iicpyhb29q_85a7b4b8af1e691226d6558a9c6abfe90ab06180_1494187911_1019.jpg

 

Příběh

 

"TOGETHER WE ARE STRONG.”

 

Aleksandra Zaryanova je jednou z nejsilnějších žen na světě, oslavovaná atletka, která obětovala osobní slávu k ochraně své rodiny, přátel a země v časech války.

 

Aleksandra se narodila v odlehlé sibiřské vesnici, kterou silně zasáhla krize Omnic, která vypukla před třiceti lety. Přestože ruské síly roboty porazily a vypnuly jejich "omnium", okolí bylo tímto konfliktem zpustošeno. Aleksandra, která byla v té době ještě dítě, tak vyrůstala ve válkou zničené zemi. Jak dospívala, přísahala, že získá sílu, aby mohla lidem pomáhat s obnovou.

 

Aleksandra se zaměřila na vzpírání a kulturistiku a brzy byla identifikována národním atletickým programem jako potenciální hvězda. Trénovala, kdy to jen šlo, prodírala se žebříčkem a reprezentovala svou zemi. Očekávalo se od ní, že otřese dosavadními rekordy nadcházejícího mistrovství světa.

 

V předvečer turnaje však zaútočilo dlouhodobě neaktivní "omnium" ze Sibiře a její vesnice se znovu ocitla ve válce. Aleksandra okamžitě odstoupila ze soutěže a obětujíc život ve slávě a bohatství, který mohla mít, spěchala domů zapsat se do místních obranných sil.

 

A zde nyní slouží - pro někoho je symbolem, pro jiné oddaným spolubojovníkem.  Ale pro Aleksandru samotnou je to příležitost, jak využít svou sílu a ochránit ty, které miluje.

 


Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Housac
Jiří Housa

Housac je autorem 476 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

HoopelofF 12.05.2023 16:06

<a href=https://acialis.buzz>cialis professional</a> 30 M H, LCMS purity 99

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet