Stane se novým hrdinou Sigma?

  Jeff Kaplan    Jeff    New   

 

Na stránkách se nám objevil nový teaser! Než Jeff stačí doříct svou větu, objeví se černá díra a vcucne ho a celý obraz pryč. Poté začne hrát klidná hudba a vidíme matematické rovnice, co mají co dočinění s gravitací! Nic víc, nic míň. Může za tímto jevem stát postava jménem Sigma?

 

 

Před pár dny, když vyšel nový developer update, který přinesl Role Queue se na Mexickém Overwatch World Cup Twitteru objevili screeny. Na jednom z nich však vidíme profil hráče s nejhranější postavou jménem Sigma!

i532qidiz9_a47014a8f4be54d5b7c0c9eabcd6de224d97490c_1563645311_665.jpg

Z obrázku lze poznat, že se jedná o starší mužskou postavu s modrým oblečením. Jedná se tedy o nového hrdinu? Kaplan již dříve zmínil že nová postava bude mužská ale nemyslíme si, že by měl tým OWC přístup k novým hrdinům.

 

Jeff se ale již v rozhovoru s bývalým OW League hráčem Brandonem “Seagull” Larnedem, zmínil o tomto jméně. "Kdo je Sigma? To je dobrá otázka." řekl, poté ale neodpověděl a dál četl streamerův chat. O tom, jestli se jedná o skutečnou postavu nebo ne, se nejspíše dozvíme příští měsíc!

 

 

Co si o tom myslíte vy? Kdo je Sigma? Jedná se o podvod či ne?

Napište nám vaše názory do komentářů!


Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet