Sojourn

  sojourn    hero    kapitán   

 

Blizzard odhaluje další postavy, které stojí za zformování Overwatch, či jednoduše patří do lore a historie samotného příběhu.

 

Sojourn

Díky poslednímu eventu Overwatch Archives 2019 se objevila (dnes už bývalá) kapitánka Sojourn. Pojďme si o ni něco přečíst.

 

 

Příběh

 

Po omnické krizi

Mladá Sojourn (úplně vpravo) s ostatními agenty Overwatch

 

Dřívější kapitánku Overwatch Sojourn jsme mohli vidět (aspoň její hlas) v herním cinematic traileru, jak rozdává pokyny celému čtyřčlennému týmu Overwatch proti Maximilienovi:

 

Poté, co se Overwatch snažil zatknout Doomfista v King's Row Uprising, Sojourn navrhla Strike-Commanderovi Jackovi Morrisonovi, aby organizace změnila taktiku tím, že namísto zatknutí Doomfista, zatkli účetního Maximiliena. Snažila se uklidnit Jackovy obavy z vyslání útočného týmu po incidentu s Reinhardtem a věřila, že s ní Jack bude souhlasit, že Tracer už získala více zkušeností a dokáže vést svůj tým. Přidělila Tracer lídra a vedla útočný tým Mercy, Winstona a Genjiho v misi proti Maximilienovi.

 

 

Po Overwatchi

Sojourn byla jedním z bývalých členů Overwatch, které Winston svolával ve svém animated short Recall.

 

 

Zajímavosti

  • Její jméno je možným odkazem na afroamerickou abolicionistku (změnění či zrušení nějakého zákona - práva žen, zrušení otroctví) Sojournera Truth.
  • Vývoj Sojourn byl zahájen ještě před vydáním hry Overwatch v roce 2014.
  • Sojourn se v minulosti v Overwatchi objevila již dvakrát - ve Winstonově animated shortu Recall a v příběhu Any Origin Story.
  • Nebude hrdinou 31.

 

 


Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Housac
Jiří Housa

Housac je autorem 476 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

optinue 10.09.2022 08:17

At baseline, zinc, testosterone TEST , prolactin PRL , FSH, LH and estradiol plasma concentrations were measured. <a href=http://clomida.com/>buy clomid</a>

EnlimeWen 05.09.2022 09:52

<a href=http://vtopcial.com/>tadalafil generic vs cialis</a> Mary Choy, PharmD, is board-certified in geriatric pharmacotherapy

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet