Skandál kolem Guillerma Portera

Odhalení v LumériCo, president společnosti Guillermo Portero pod palbou

Dorado, Mexiko - LumériCo je pohlceno ve skandálních dokumentech, které vypluly na povrch díky kolektivu známém jako "Sombra". Tyto dokumenty byly údajně získány během narušení vnitřní sítě energetické společnosti. Zatímco LumériCo a Mexické právo toto vloupání klasifikuje jako trestný čin, Sombra prohlašují, že "jednají ve veřejném zájmu".

 

V tomto okamžiku je masivní soubor stále členěn a analyzován, ale řada z tvrzení již byla prokázána. Mnoho z nich se zaměřuje na úřad LumériCo a na generálního ředitele Guillerma Portera. Dokumenty ukazují, že pan Portero použil prostředky společnosti jako svou soukromou dojnou krávu, že byl osobně zapojen do uplácení veřejných činitelů a vytvoření systému úplatků prospěšného pro LumériCo a konečně, že se rozhodl vyvlastnit Mexiko do svých rukou rozšířením zařízení LumériCo po celém Mexiku.

Krom toho e-maily odhalily rozhovor s Indickou megakorporací Vishkar zkoumající export proprietárních energetických systémů LumériCo k vývoji Vishkarem po celém světě. Vishklar samotné je v poslední době předmětem vyšetřování ohledně jejích obchodní strategie, zejména v návaznosti na nejnovější projekt v Rio de Janeiro. Vzhledem k výši investice vložené do Mexické společnosti LumériCo, která je státem částečně podporovaná energetická společnost, by měl být její vztah s Vishkar důvodem k obavám.

 

Pan Portero se vůči obviněním důrazně ohradil a veškerá obvinění popřel. "Je to absurdní vložit jakoukoli víru v domnělé záznamy získané zloději. Jsou to úplné výmysly a nemají žádný základ v realitě. Zasvětil jsem svůj život do svého domova, mé země a pracoval jsem s nejvyšší úrovní integrity. Jsem si jistý, že moje jméno a pověst LumériCo bude očištěna, a tato nepodložená tvrzení se prokáží, jako neopodstatněná, a že tito zločinci, kteří opakovaně porušili zákony naší občanské společnosti budou postaveny před soud."

 

Mezitím Los Muertos, kteří se v posledních dnech projevili jako silný zástupce Sombry, reagovali na odhalení kolektivem a vyzývají k okamžité rezignaci a zatčení jak pana Portera, tak i jeho spoluspiklenců, deaktivaci elektráren LumériCo a nezávislé vyšetřování správy a řízení společnosti. Také žádají nápravu u občanů ovlivněných politikou LumériCo. Los Muertos pořádají protest shodující se datem odhalení jaderné elektrárny v Doradu plánovaného na 1. listopadu.

Blizzard



Naposledy upravil/a Kizuoto 01.11.2016 v 05:58:54.

Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Ceris 02.11.2016 20:21

tak to vypada ze Sombra se ve hre jen tak neobjevi z Mexika se Sombra totiz presouva do Ruska

Ceris 01.11.2016 19:34

hackersky utok prave probihahttp://i.imgur.com/eadPo7S.pnga admin konzole je aktivnihttps://lumerico.mx/admin

Pharrell 01.11.2016 08:36

Pokud je tedy Sombra skupinka lidí tak asi žádnou novou hrdinku nepřidají?! :/

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet