Overwatch.cz odstávka - Nové webové stránky

O nových webových stránkách jsme již několikrát informovali v našich novinkách, ale také na našem Facebooku. V první verzi webu bude několik novinek, včetně propracovanější diskuze pod každým článkem – budete moci hodnotit jednotlivé komentáře, budete moci hodnotit články redaktorů pomocí smajlíků, propojit svůj účet s Facebookem a mnoho dalšího!

No a teď to nejdůležitější. S novým webem budeme přecházet na kompletně nový systém, bude se převádět databáze a další „wibbly wobbly… time-y wimey“ věci. To znamená, že od 28. prosince nebudou dostupné registrace, přihlašování a psaní všech článků, včetně těch uživatelských. V průběhu sobotního ráno budou webové stránky odstaveny úplně. Nové webové stránky budou spuštěny na Nový rok, tedy 1. 1. 2017.

O případných změnách budeme informovat na našem diskuzním fóru, které bude stále spuštěné. Aktualizace naleznete také na našem Facebooku.



Naposledy upravil/a Ellendway 27.12.2016 v 07:43:16.

Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

djmetla
Patrik Hoffmann

djmetla je autorem 3 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet