Overwatch potvrzen na konzole

UPDATE 2: Na krabici je drobným písmem napsáno, že všechen předobjednaný (předem zakoupený) obsah bude k dispozici 21.6.2016. Je možné, že se jedná o datum vydání. Zatím to nemáme potvrzeno.

Origins edice Overwatch obsahuje následující věci:

  • 21 hrdinů
  • 5 skinů
    • Blackwatch Reyes (Reaper)
    • Strike-Commander Morrison (Soldier: 76)
    • Overgrown Bastion
    • Security Chief Pharah
    • Slipstream Tracer
  • Overwatch tematický obsah pro některé hry od Blizzardu:
    • Heroes of the StormTM – hrdina Tracer
    • World of Warcraft® – Baby Winston Pet
    • StarCraft® II portréty
    • Hearthstone® – rub karet
    • Diablo® III – Mercy Wings

Ohledně ceny nám tu vznikla další otázka. Uživatel Redditu Rintoothetiger si koupil PC kód Overwarch Origins Edition za $40. Je tedy pravděpodobné, že $60 je předobjednávková cena za krabici, v rámci níž dostanete i nějaké fyzické dárky a $40 bude v rámci předobjednávky cena za digitální kopii.
 


Zdroj: BlizzardWatch
 

UPDATE: Na Blizzconu se objevily tyto reklamní krabice Overwatch Origins Edition, které mají nalákat na zmíněné předobjednávky. Není vyloučeno, že za cenu $60 získáte "jen" bonusový obsah navíc. Podobný model razí i Heroes – ryze free to play hra nabízející Starter pack edition za necelých $20. Není vyloučeno, že u OW tomu bude podobně. 

Více informací se snad dozvíme v následujících dnech.

zdroj: twitter.com

Původní zprava: Měli jsme mnoho zpráv, které dokazovaly, že Overwatch bude na konzole. Různé střípky, které vydolovali datamineři z kódu hry, celý koncept menu apod. Nyní máme již vše potvrzeno. Podle serveru Game Informer mají zaměstnanci obchodu GameStop oficiálně sdělovat zákazníkům to, že Overwatch vyjde na PC, PS4 a Xbox One za cenu $59,99.

Blizzard si již hry na konzole osahal s Diablem 3, takže má celkem našlápnuto, aby uspěl i na konzolích. Při vývoji hry také spolupracuje s vývojáři Call of Duty z partnerského Activisionu. Je vidět, že Blizzard bere Overwatch opravdu vážně a neche nic podcenit.

Úplně oficiální oznámení okolo Overwatche se očekává na BlizzConu, takže nezapomeňte sledovat i naše podrobné zpravodajství.
 

Zdroj: Game Informer



Naposledy upravil/a Snake Plisken 07.11.2015 v 17:45:37.

Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Snake Plisken
Jan Šafran

Snake Plisken je autorem 16 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

Snake Plisken 06.11.2015 18:10

Megan
A chtěla bych se zeptat jestly bude možne OW zakoupit aji v čr. Protože nemám možnost mít ty jejich platební metody tak proto se ptám
Určitě tomu tak bude. Zatím však nevím kdy a české obchody toho taky více asi teď nevědí. :-)

Megan 06.11.2015 10:13

A chtěla bych se zeptat jestly bude možne OW zakoupit aji v čr. Protože nemám možnost mít ty jejich platební metody tak proto se ptám

Shenny 05.11.2015 20:40

Snad si to stihnu zahrát, než to vyjde, hh.

Snake Plisken 05.11.2015 19:46

TigiBird
Z článku vyplývá, že bude hra za 60 dolarů i na PC. Pokud tomu tak je tak ok, pokud ne tak se omlouvám, ale působí to trochu matouce
Ano, je tomu skutečně tak.

TigiBird 05.11.2015 19:43

Z článku vyplývá, že bude hra za 60 dolarů i na PC. Pokud tomu tak je tak ok, pokud ne tak se omlouvám, ale působí to trochu matouce

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet