Nová mapa, skiny a další, již zítra v eventu Year of the…

  rok    psa    year   

 

Lunární novoroční event přichází do Overwatch už zítra 8. února a spolu s ním i nová mapa, která je určena výhradně pro mód capture the flag! Jeff Kaplan to oznámil včera v Developer Update. 

 

Nová mapa, AYUTTHAYA, je z Thajska a je navržena speciálně pro mód hry capture the flag. Dosud byl tento mód zakomponován do  menších verzí stávacích map.

 

Samotný typ módu dostane několik vylepšení - první je odstranění remíz. Nyní je "náhlá smrt" - obě vlajky se pohybují do středu mapy, takže vzdálenost pro její získání je velmi krátká. Sebrání vlajky je nyní okamžité. Při použití schopnosti, která je mimořádně mobilní, však hráč vlajku upustí - příkladem je Winstonův skok.

 

"Zjistili jsme, že díky tomu je míra získání vlajky mnohem vyšší," řekl Kaplan. "Hry jsou nyní mnohem více offensivní a mnohem více akční."

 

Capture the flag v eventu Year of the Dog bude dostupný čtyři týdny, který umožňuje hráčům získat nové speciální spreje a ikony hráčů. To znamená, že event bude probíhat čtyři týdny, namísto typických tří. "Protože mnoho lidí cestuje během Lunar New Year, přišli by o tento event," řekl Kaplan. "Chtěli jsme, aby více lidí dostalo šanci si event zahrát."

 

Kaplan také dodal, že do hry bude přidáno šest "úžasných" legendárních skinů. Mercy a Genji dostanou nové skiny, dodal. O ostatních se nezmínil, ale můžeme předpokládat, že to budou ti, co v poslední době nový skin nedostali. Brzy bude spuštěn i další "velký obsah".

 

 

 


Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet