Free víkend 17.-20. listopad

  free    weekend    november   

 

Nováčci! Pozor! 

 

Pokud jste ještě neměli příležitost zahrát si a zachránit svět jako jeden z hrdinů Overwatche, je tu vaše šance.
Od 17. do 20. listopadu svoláváme všechny potenciální agenty: sestavte svůj tým a ponořte se do hry Overwatch  - Free víkend na PC, PlayStation 4 nebo Xbox One!

Pro tento free víkend bude k dispozici všech 26 Overwatch hrdinů a 16 map dostupných pro hraní v různých režimech, včetně Quick Play, Custom Games a Arcade. Hráči budou mít také možnost levelit, získat Loot Boxy a odemknout z nich různé přizpůsobení.

Navíc, pokud se rozhodnete koupit Overwatch po tomto testovacím víkendu, zůstane vám vše, co jste během víkendu získali - stačí použít stejný účet Blizzard, Sony Entertainment nebo Xbox Live, na kterém jste hráli.

 

Další podrobnosti a informace o tom, jak se můžete zapojit, naleznete níže.


Pokyny k instalaci a hraní
Free Weekend FAQ

 

 

 

Plán spuštění

 

Overwatch free víkend se bude konat od 17. do 20. listopadu. Majitelé PlayStation 4 s členstvím v programu PlayStation Plus, majitelé Xbox Live s členstvím v programu Xbox Live Gold a uživatelé Windows PC s účtem Battle.net budou moci v tomto období stáhnout a zahrát Overwatch zdarma - žádné speciální klíče ani potřebné kódy!

 

Začíná 17. listopadu od 11:00 do PT a končí 20. listopadu v 11:59. PT ve všech zúčastněných regionech napříč všemi platformami. Pokud chcete detail spuštění v časové ose přikládáme obrázek níže.


Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Housac
Jiří Housa

Housac je autorem 476 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet