D.va - nová Overwatch hrdinka

Blizzard nám poodhalil malé info skrze StarCraft II WCS web a my díky tomu víme, že  Hana "D.Va” Song je šestnáctiletá dívka z Jižní Koreje, která je nejlepší hráčkou na světě a jen tak ji neporazíte. Je také velice oblíbená doma i ve světě a cestuje po různých exhibicích. Nedávno však učinila krok zpátky od soubojových klání, aby se věnovala ochraně své vlasti.
 

Na WCS webu je dále uveden její tým - MEKA. Zatím nevíme, jakou to bude hrát roli. Vzhledem k tomu, že je neporažena již po 3 roky, bude opravdu dobrá a bude mít až nepřirozeně rychlé reflexy. Mohlo by se jednat o hbitou hrdinku, která by byla protivahou k mnohými proklínané Tracer. Na obrázku si také povšimněte postoje, kde naznačuje prsty střelbu.

Tolik k spekulacím, více se dozvíme patrně na BlizzConu, který tu je již za týden a my vám budeme přinášet čerstvé zprávy. Napadá vás, jaké bude mít D.va schopnosti nebo do jaké z tříd bude spadat?



Naposledy upravil/a Bellatrix 01.11.2015 v 22:59:12.

Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Snake Plisken
Jan Šafran

Snake Plisken je autorem 16 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet