CZC.cz spouští vlastní twitch kanál se známými streamery

Internetový obchod CZC.cz určitě znáte, ale možná nevíte, že jsou to geekové stejně jako my. A nyní si pro komunitu hráčů přichystali další parádní novinku.

 

CZC spouští vlastní kanál na Twitch.tv, kde bude probíhat zajímavý program s různými osobnostmi českého internetu. O bohatost programu se postarají streameři z různých odvětví, takže si každý nadšenec do her najde to svoje.

 

Máte rádi klasické hraní nejnovějších titulů? Preferujete raději profesionální hraní online her nebo byste si naopak rádi odpočinuli u kreativního streamu? Chcete vidět, jak se s vaší obíbenou hrou popasuje „gamer girl“? Posloucháte rádi dojmy z her nebo hardwarových novinek ve formě podcastů?

 

Ať už preferujete cokoliv z výše uvedeného, můžete se těšit také na různé soutěže o produkty od CZC.cz, showmatche mezi známými osobnostmi, turnaje, do kterých se můžete také zapojit a mnoho další zábavy.

 

Které známé tváře vás budou na kanále Twitch.tv/CZCtv pravidelně vítat a co od nich můžete čekat?

Ladies Gaming

Správná hráčka umí s klávesnicí a myší pořádné divy. Přesvědčit se o tom můžete během programu, který povedou tyto slečny.

  • Verunda: Známá česká Dotařka se určitě naučila spoustu zajímavých strategií na letošním turnaji The International, kde se byla podívat. Pro fanoušky MOBA her bude její stream ta správna volba.
  • Mescudy: Specialistka na hry od Blizzardu. Máte rádi World of Warcraft, Hearthstone nebo třeba Overwatch? Zapněte si její program.
  • Moonicka: Game, sleep, repeat. Takové je moto téhle slečny se slabostí pro FPS hry.
  • Ellienka: Pokud vám už píská v uších z bitevní vřavy nebo se vám vaří mozek z logických her, můžete si přijít odpočinout na kreativní stream Ellienky, která kreslí známé herní postavy. Třeba se i něco přiučíte.

PUBG/FORTNITE

Battle Royale hry v současnosti určují tempo herního světa, takže nesmí chybět ani na programu

  • TheCobra: Specialista na PlayerUnknown's Battlegrounds. Máte-li chuť na kuřecí večeři, nenechte si ujít tenhle stream.
  • Artix: Nejsledovanější hrou současnosti - Fortnite Battle Royale - vás bude provázet Artix. Scrimmy, turnaje a spousta známých tanečků vás čeká na jeho streamu.

 

CS:GO/LoL

Nesmíme zapomínat ani na staré klasiky. Hry, které můžeme zařadit mezi základní pilíře onlinovek, budou mít na starosti Deethane a Xnapy.

  • Xnapy: Známý hráč a komentátor League of Legends má spoustu zkušeností s nejhranější MOBA hrou a určitě se o ně s vámi rád podělí.
  • Deethane: Youtuber, streamer a občasný rapper Deethane se s vámi pokusí zneškodnit či naopak úspěšně odpálit bombu v Counter Strike: Global Offensive. A možná zabrousí i do League of Legends.

 

Hrej s Martinem Rotou

Nejnovější herní pecky ale i staré a osvědčené hry – takový bude program streamu, kterým vás provede youtuber Martin Rota, kterého všichni určitě dobře znáte.

Herní podcast

Nejnovější hry, herní akce, popkultura  a vše kolem. Přijď si poslechnout novinky z herního světa. O zábavu se postarají známí čeští youtubeři Sterakdary, Martin Rota a Flygun.

 

Hardwarový podcast

Hráč se nemůže nazývat hráčem bez pořádného herního stroje. Jaké železo vybrat a čemu se naopak vyhnout? To se dozvíte v podcastu , který si pro vás připraví Kuba Krumpolc.

 

ESUBA

Esuba je nejstarším a nejúspěšnějším profesionálním herním týmem v České republice a na Slovensku. Svými aktivitami již více než 14 let udává směr vývoje lokální herní scény a je příkladem pro celé generace, které sdílí společnou vášeň - dělat to co je baví. To se budu snažit předat i v rámci streamů pro CZC.cz a předat divákům maximálně edukativní gameplay.

 

Kompletní program na následující týden najdeš na www.Twitch.tv/CZCtv

O CZC.cz

Jsme ryze český internetový obchod s počítači a elektronikou. V sortimentu máme přes 40 000 druhů produktů od notebooků přes mobilní telefony až po IT speciality.

 

Mezi naše zákazníky patří nejen domácí uživatelé, firmy, školy a instituce, ale také hráči a počítačoví nadšenci.

 

Program nového vysílání CZC.cz bude zkrátka našlapaný zajímavým obsahem, u kterého by žádný hráč neměl chybět. Tak neváhejte a už nyní zaškrtněte sledování kanálu na twitch.tv/CZCtv.

Tento článek je placenou reklamou

djmetla
Patrik Hoffmann

djmetla je autorem 3 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet