BlizzCon 2018 začíná livestreamem

  blizzcon    2018    overwatch   

 

BlizzCon 2018 sezóna začíná již zítra 12. září o půlnoci, připojte se ke sledování živé show BlizzCon 2018 All-Access Kickoff! V letošním roce je hodně k prodeji v obchodě, včetně free debutových epizod pro řadu originálních videokonferencí pro letošní účastníky BlizzConu a držitele virtuálních lístků, nebo třeba novinky do Overwatch.

 

Co nás zítra čeká:

  • Drawn to Adventure - Buďte svědkem tvůrčího procesu v akci, umělci Blizzardu sdílejí své poznatky a mluví o tom, co inspirovalo jejich tvorbu.
  • The Vault - Podívejte se na historické položky z našich her, které jsou důležité - a v některých případech příliš křehké - aby se držely jinde než pod zámkem.
  • Elite Cosplay - Souboj kostýmů mezi nejlepšími z nejlepších.
  • Pause for Laughter - Připravte se na nekonvenční, náladový pohled na hry Blizzardu a na jedinečné osobnosti, které tvoří naše komunity hráčů.

 

BlizzCon All-Access hosté Michele Morrow, Alex Albrecht a Malik Forté budou připraveni na začátek s řadou speciálních hostů z celého vesmíru Blizzardu. Vyzkoušejte vzrušující oznámení o letošním BlizzConu, jako například odhalení herní položky do Overwatch dostupné účastníkům BlizzCon a držitelům virtuálních lístků!

 

Kde se dá stream sledovat?

 

 


Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet