5 důvodů, proč sledovat pokračování Overwatch League

  league    mercy    moira   

 

Balancování hrdinů, nový seznam map, nové posily do týmů a bonusy od Twitche ukazují, že druhá část ligy bude vypadat jinak, než jak jsme ji doposud sledovali. Zde jsou některé z důvodů, proč sledovat pokračování ligy.

 

  • Nová Mercy

Dokola omílané téma kolem Mercy a jejím nerfu ultimátky Valkyrie. Díky její schopnosti Resurrection byla Mercy na vrcholu žebříčku. Už víme, že tomu nyní tak není. Mercy byla sesazena z trůnu a teď se to ukáže i v lize. Ale kdo ji nahradí?

 

Tanci a Moira.

Amatérské týmy s více než měsíčním tréninkem po patchi stále experimentují. Ale jedna věc je jistá, Moiru v zápasech uvidíme mnohem více.

Čtyři tanci, Lúcio a Moira. Tuto strategii jsme mohli vidět už v první fázi ligy.

 

 

  • Nový seznam map

Na místo oblíbených map jako jsou Junkertown, Horizon a Oasis, kterých se komunita spíše vyhýbá, se dostáváme k více oblíbeným  jako jsou King’s Row, Hollywood, Hanamura, Nepal, Route 66, a Gibraltar. Jediné mapy, které se vracejí, jsou Lijiang Tower, které byly zřídkakdy viděny v první fázi a Ilios - tyto budou rozhodovately druhé části.

 

  • Skončí dominance korejských týmů?

V prvních dvou týdnech sezóny vyhrály tři týmy se všemi korejskými hráči na seznamu. Dva týmy v play-off byly kompletně korejské sestavy. Ale vypadá to, že týmy jako Houston Outlaws a Los Angeles Valiant to tak v příštích etapách nenechají.

 

To proto, že západní týmy těží z lepší infrastruktury, kterou OWL vytvořil. Tyto plány jsou lépe konstruovány se zaměřením na solidních supportech a hráči tanků, ne jen DPS. Mají větší a lepší trénérské štáby. Mají silnější plánování svých týmů, aby se chopili proti špičkovým korejským týmům.

 

Mohli bychom však vidět návrat korejské dominance ve druhé etapě.

Ukázalo se, že díky Mercy, kterou více upřednostňovali západní týmy, čerpají korejské týmy ve prospěch z její nepřítomnosti. Uvidíme, kdo bude potřebovat více času se zdokonalením se, koučovat svůj tým a vystoupat na další úroveň.

 

  • Pomůžou nové posily svým týmům?

Do nejslabšího týmu první části ligy Shanghai Dragons se přidalo několik korejských hráčů, včetně první ženy ligy, Kim "Geguri" Se-yeon, silná hráčka má zlepšit extrémní slabiny v týmu a to konkrétně u tanků a supportů.


Tým Florida Mayhem se rozšířil o finského hráče tanka Joonas "Zappis" Alakurtti, nejlepšího "hitscan" hráče Ha "Sayaplayer" Jung-woo, zkušeného hlavní tanka Kim "aWesomeGuy" Sung-Hoon. Tyto tahy ukazují, že tým Florida Mayhem jsou ochotni se vážně dostat až do konce a ukončit svůj evropský sklon, aby dosáhli výsledků.


Do týmu Dallas Fuel se přidal nejlepšího hráč na "trhu", Dylan "aKm" Bignet a údajně dynamický DPS hráč Kim "Rascal" Dong-jun. Tato posila bude určitě požehnáním, ale jako větší problém během první fáze se zdáli jejich tanci. 


Nejsou to jediné změny, které týmy provedly. Ale je jasné, že nové posily budou hrát velkou roli po zbytek sezóny a mohou jen zachránit některé týmy, aby nezůstaly na dně.

 

  • League Tokens za sledování živého přenosu

Díky tomu, že budete sledovat živý přenos na Twitchi, můžete získat tokeny, za které si můžete později koupit skiny s tématem OWL do hry. Navíc pokud pošlete donate ve formě bitů, můžete získat také speciální emotes hrdinů Overwatch do chatu. 

Více o této novince: ZDE!

 

 

Tak kdo bude sledovat a těšit se na nový průběh ligy?

 

 


Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

4rdyvcz 22.02.2018 14:51

OWL Tokeny za sledování? Beru!!!

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet