Představení map!

Dnes si představíme zatím všechny známe mapy pro Overwatch. Ty jsou prozatím rozděleny do dvou kategorií - Payload a Point Capture.

Payload - Týmy jsou rozděleny na útočníky a obránce. Cílem útočícího týmu je dopravit nákladní vůz na určené místo, zatímco obránci se jim v tom snaží zabránit v daném časovém limitu. Zatím známe mapy tohoto módu:  King´s Row, Watchpoint: Gibraltar a Numbani.

Point Capture - Dva týmy, opět rozdělené na útočníky a obránce, bojují o strategické body na mapě a jejich kontrolu. Oba týmy se snaží získat co nejvíce bodů před vypršením časového limitu. Zatím známé mapy tohoto módu jsou Hanamura, Temple of Anubis a Volskaya.

Oznámeno je tedy zatím 6 map, ale jak známe Blizzard, určitě jich v budoucnu bude mnohem více. A co všechno o zatím odhalených mapách víme? Podívejte se sami.

Začneme u módu Payload, konkrétněji s mapou King´s Row. Ta je situována v samotném srdci Anglie, má dlážděné cesty a dokonce i vlastní policii.  

Watchpoint: Gibraltar se nachází na strategickém místě zvaném Rock of Gibraltar a sloužil jako základna pro frakci Overwatch, odkud měla dohlížet nad zemí Mediterranean.  Základna byla nakonec uzavřena, ale nedávno se začaly objevovat různé důkazy aktivity v těchto místech.  Za ty může Winston a jeho snaha o obnovení komunikační sítě.  Postavil zde satelitní dron, který potřebuje dostat do své rakety.

A nyní k módu Point Capture, konkrétněji mapě s názvem Hanamura. Ta se nachází v Japonsku a je rodným městem hrdiny Hanza. Jedná se městskou čtvrť, ve které kromě jiného můžeme najít různé chrámy a jeden velký hrad.

Temple of Anubis se nachází v Egyptě. Konkrétně jde o základnu v podobě jakési technologické pyramidy, ve které se provádějí experimenty s umělou inteligencí.

Na konec jsem si nechal poslední dvě mapy, a to Numbani a Volskaya. Jelikož se jedná o nejnovější přírůstky do našeho map poolu, moc toho o nich nevíme. Snad jen to, že Numbani patří do módu Payload a Volskaya do módu Point Capture. Obě mapy byly oznámeny na posledním Gamescomu a bylo k nim zveřejněno následující video.



Naposledy upravil/a Bellatrix 11.10.2015 v 19:49:43.

Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet