Overwatch se zřejmě dočkáme až příští rok

Informace o postupu hry Overwatch vynesl jeden ze zaměstnanců firmy Blizzard, který se o ně podělil s redaktorem serveru Yahoo. Ten dnes ráno vydal zprávu na serveru Yahoo Finance, která byla téměř ihned stažena, každopádně se později objevila znovu na osobním blogu redaktora.

Podle dostupných informací by se mělo jednat o stejného zaměstnance, který na konci minulého roku odhalil Overwatch dříve, než se hra oficiálně oznámila na BlizzConu 2014. „Proto se tyto informace dají považovat za důvěryhodné,“ stálo na začátku zprávy.

Ze zprávy dále vyplývá, že Blizzard zatím nemá jasno, který platební model u hry zvolí. Ví se, že hra bude zdarma v režimu Free to Play, Blizzard se nyní ale rozhoduje mezi platebním modelem, který je v Heroes of the Storm, nebo tím, který zvolili v Hearthstonu.

Prakticky se tak jedná o tom, jestli se budou kupovat hrdinové po jednom, nebo v podobě DLC balíčků.

Vývojáři se rovněž snaží, aby hra vyšla ještě do konce roku 2015, podle tajného zdroje z prostředí Blizzardu ale existuje pouze malá šance, že se stihne hra vydat v prosinci. Máme prý proto raději počítat se začátkem roku 2016.



Naposledy upravil/a Bellatrix 29.01.2015 v 20:35:39.

Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet