Ochutnávka první várky Overwatch doplňků

UPDATE:

Na minotaur.cz byly spuštěny předobjednávky na Overwatch oblečení a figurky Funko Pop, o kterých jsme vás informovali v jednom z předešlých článků. Která z nich bude zdobit váš pokoj?

(obrázky fungují jako odkazy na minotaur.cz)

 

Každého hráče rozhodně potěší nosit logo své oblíbené hry na oblečení nebo klíčence. Od Blizzardu jsme již zvyklí, že si můžeme dopřát široký výběr produktů, které se tematicky zaměřují na naše oblíbená univerza. Potkat dnes kolemjdoucího s trikem říkajícím "For the Horde" a podobně už není ničím výjimečným a asi nikoho z nás to nemůže zaskočit. To samé samozřejmě platí pro další tituly jako Starcraft nebo Hearthstone. Co je ale zatím raritou, je doplněk s tématikou Overwatch.

 

       

 

Do Evropy právě míří první velká várka oblečení a doplňků, které vám umožní obléct si na hruď logo hry nebo i symbol vašeho oblíbeného hrdiny. K dostání je samozřejmě i řada čepicí, klíčenek, nášivek a podobně. Zde vám přinášíme malou ochutnávku toho, co se vám brzo zpřístupní. Pokud máte o nějaký z těchto předmětů zájem, neváhejte sledovat web knihkupectví Minotaur, které bude tyto doplňky distribuovat. Zároveň se můžete těšit, že vám zmíněné předměty přineseme prostřednictvím obchodu Minotaur s věrnostní slevou a s trochou štěstí vám některé nabídneme i formou soutěže.

Pokud jste jedni z těch nedočkavějších, můžete si nějaké to triko vydobýt už dnes. Internetový obchod Gamlery má v nabídce několik produktů už v tuto chvíli.



Naposledy upravil/a kovka 06.04.2016 v 14:08:02.

Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet