Nejen herní předměty

  herní    předměty    funko pop   

Hra Overwatch má oproti otevřené betě pár novinek. První drobnou změnou je větší počet získatelných skinů na hrdiny. Jedná se pouze o pár nových barevných variací již stávajících vzhledů, ale přesto příslib rozšiřování kosmetického obsahu potěší.

Druhá novinka působí méně přívětivě, mikrotansakce. Jedná se ale vážně o něco, co by negativně ovlivnilo hraní?

Hra sice obsahuje herní měnu, ale tu koupit nelze. Jediné, za co je možné utratit reálné peníze, jsou lootboxy. Na druhou stranu lze herní měnu získat právě z nich.

Další způsob získání těchto tajemných bedýnek je jednoduchý, stačí hrát. Čím lépe si hráči vedou, tím rychleji je získávají. Blizzard se tak snaží nenápadně motivovat k co nejlepším výkonům.

Nákup lootboxů je tak určen pro všechny, co jsou ochotni podpořit Overwatch nad rámec jeho zakoupení, milovníky tajemných bedýnek, lidi toužící po počtu dárků neodpovídající jejich levelu a spousty dalších. Ceny jsou pak následující:

$ 1,99 = 2 lootboxy

$ 4,99 = 5 lootboxů

$ 9,99 = 11 lootboxů

$ 19,99 = 24 lootboxů

$ 39,99 = 50 lootboxů

 

Politika Blizzardu sice tvrdí, že nechce za peníze prodávat konkrétní skiny, ale s velkým nákupem lootboxů přichází velký počet zlaťáků. Navíc se zdá, že šance na drop vzácných kousků je nižší, než během otevřené bety.

Dobrou zprávou rozhodně je absence jakýchkoli jiných mikrotransakcí. Lootboxy byly oznámeny jako jediná možnost utrácení peněz ve hře.

 

Na druhou stranu nejsou naše peněženky mimo hru v bezpečí. Pokud by vás lákalo tričko s motivem Overwatch, pak si pro vás Amazon přichystal nabídku. Převážně za $24 (v přepočtu asi 580 korun) si můžete vybrat z mnoha motivů. Nejen charaktery, ale i herní spreje, loga ze hry a další. Výběr je vcelku široký.

 

Pamatujete na figurky Funko Pop? Pokud ne, připomeňte si je v tomto článku. Sadu roztomilých postaviček nově rozšířila Pharah. Na stránkách gear.blizzard.com je možno si ji pořídit za $10.00.

Pokud fandíte spíše plyšákům, může vás zaujmout plyšový opičák vědec Winston.

 

Ani pařanské doupě nezůstalo opomenuto. Pořádná klávesnice, myš, nebo sluchátka s motivem Overwatch? Pochopitelně se jedná o kvalitní kousky, které vám bude kde kdo závidět.

Na unboxing Razer podložky, myši, sluchátek a světelkující klávesnice se můžete podívat v následujícím videu od Overwatch Central.

 

Výběr předmětů je široký, takže si každý může vybrat. Je libo čepici? Batoh? Magnety na ledničku? Rozhodně se v budoucnosti máme ještě na co těšit.

Co na výběr herních předmětů říkáte? Které vás nejvíce zaujaly? A je něco, co vám v nabízených předmětech vyloženě chybí? O své názory se můžete podělit v komentářích.

 

 

Naposledy upravil/a Kizuoto 22.01.2017 v 13:18:20.

Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet