Mercy předběhla Tracer

Už na posledním Blizzconu byl Overwatch přestaven ve velkém stylu. Nedlouho poté se spustily předobjednávky a některé edice lákaly na bonusový obsah do ostatních her od Blizzardu. Dle původních informací se tyto in-game předměty měly zpřístupnit až společně s oficiálním vydáním, ale síla marketingu zřejmě nezná mezí.

Mercy s posledním patchem 2.4.0 pronikla do univerza Diabla III, což ji činí první návštěvou světa Overwatch v jiném titulu. Přesněji její křídla, ta nyní mohou zdobit záď vašich chrabrých hrdinů. Předstihla tak očekávané představení Tracer v HotS, na kterou si musíme ještě nějakou tu chvíli počkat.

Druhým dechem je třeba dodat, že se bonusová odměna týká pouze PS4 a XB1 hráčů. Pro PC verzi zatím není datum známé. Překvapivé jest oznámení, že není zapotřebí mít Overwatch předobjednaný. Křídla Mercy jsou odměnou za propojení účtu Sony Entertainment Network / Xbox Live a účtu na Battle.netu.

Podmínky odměny:

  1. Musíte být majitelem Diablo® III: Reaper of Souls™ - Ultimate Evil Edition (kvůli licenčním ujednáním nemusí fungovat všem majitelům)
  2. Propojit účty SEN / XBL a Battle.net

 

Bližší informace najdete na battle.net fóru.



Naposledy upravil/a Bellatrix 14.01.2016 v 15:57:37.

Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet