Detailní informace k MČR

Celkem 31 turnajů bylo zařazeno do kvalifikačního cyklu MČR. Aktuálním lídrem pořadí je tým Inside Games s 1875 body, které značně narostly především v posledních týdnech. Příležitostí k navýšení bodového konta již je však poskrovnu. Odehrát zbývají pouhé čtyři turnaje!

Součástí brněnského finále na Mistrovství ČR budou čtyři nejlepší Overwatch týmy. Ač je kvalifikační cyklus v pokročilém stádiu, stále mají někteří možnost zamíchat pořadím na postupových příčkách.

Přímý postup na MČR v Overwatch si vybojují tři nejlepší týmy dle pořadí v MČR klasifikaci, které zároveň musejí odehrát alespoň jeden z výše vypsaných bodovaných turnajů. Zároveň se od pátku 7. 10. omezují přestupy v jednotlivých týmech na tři měsíčně.

Uzavření bodování v MČR klasifikaci bude následovat právě po posledním turnaji a to 15. října, kdy tak budeme znát tři ze čtyř účastníků MČR finále, které se uskuteční na brněnském výstavišti v pátek 4. listopadu.

čtvrtý slot se bude hrát ihned po uzavření bodování a půjde o tzv. divokou kartu. Tento speciální turnaj se uskuteční v následujícím týdnu po 15. říjnu. Zabojovat o poslední volné místo na MČR budou moci všechny dosud nekvalifikované týmy.



Naposledy upravil/a kovka 04.10.2016 v 13:59:32.

Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet