Dekorativní objekty

Na mapách se objevuje mnoho dekoračních objektů obohacených o vlastní fyzikální model. Je jen na vás, zda upřednostníte pouhé kochání se pohledem, nebo v sobě probudíte malého ničitele. Jsou zde, aby vdechly kapku života jinak statickým kulisám a zpříjemnily celkový dojem.


NÁPOJOVÉ AUTOMATY

Tyto objekty se objevují na více mapách, ale nejvíce jich naleznete v  první polovině Hanamury. Jelikož nikdo nenosí peníze po kapsách, jediná cesta k opatření si plechovky chlazeného nápoje je střelba.

 

PIŇATY

Papírové a keramické nádoby obsahující různá sladká překvapení nalezneme skoro po celém Doradu. Dle některých názorů se jedná o nejnevyváženější mapu, notně zvýhodňující obránce. Většina piňat je totiž zavěšena blíže k jejich pozicím, a ti tak mohou těžit z dřívějšího sladkého opojení.

      
KANYSTRY S BENZÍNEM A HASÍCÍ PŘÍSTROJE

Asi nejstřelenější objekty ve hře. Pokud máte trošku toho štěstíčka a neodletí vám do rohu místnosti, předvedou neopakovatelnou bláznivou show.

 


HANAMURA HERNA

V této herní místnosti vždy začíná útočící strana. Chvíli po vydání si většina hráčů pouze prohlížela některé easter eggy na herní automatech. V dalších dnech se mi už nikdy nepoštěstilo, abychom neopouštěli hernu rozstřílenou na malé kousíčky.

 

Zvláště, když se tito malí plyšáci tak hloupě smějí, zatímco je krmíte kulkami.


      
      


FOTBALOVÉ MÍČE

Hrajete-li s kamarády, jsou černobílí uličníci ještě zábavnější než střelba do hasičáku. Protilehlé dveře se dají použít jako branka a nic tak nebrání krátkému fotbalovému utkání tři na tři. Jak snadné je zapomenout na válku, zuřící hned za zdí.


      
      
WINSTONOVA TABULE

Nachází se na Gibraltaru v bázi útočící strany. Oproti ostatním objektům není tak jednoduché uvést ji do pohybu. Pouze ty nejničivější zbraně dokáží roztančit Winstonovy zápisky. Výborný terč pro zlepšení sebevědomí těch, kterým nutná přesnost střelby Widowmaker leze krkem. 


KNIHOVNA VE VOLSKAYA INDUSTRIES

Naštvali vás ve škole? Chtějí, abyste přečetli nesmyslný počet knih? Vezměte si do ruky brokovnici a ukažte těm papírovým kvádrům, kdo je tu pánem.

 

ZBRAŇ SYMMETRY

Není mnoho věcí, které by Symmetra se svým nadáním a technologickou vymožeností v ruce nedokázala přemístit. Pokud jste seznámení i s příběhovým pozadím, úžasné účinky vás tolik nepřekvapí. Škoda jen, že nedokáže rozpohybovat i autobusy v Numbani.

 

Tyto maličkosti jsou skvělými detaily, připomínajícími v mnohém interaktivní herní stůl v Hearthstone. Zároveň šetří i peníze za novou myš. Proč byste si rozbíjeli vlastní věci, když můžete upustit trochu páry rozstřílením automatů ve hře. Poslední GIF je pro ty, co závidí muzikantům rozbíjení kytar.


      

Zdroj: PC GAMER



Naposledy upravil/a Bellatrix 03.11.2015 v 15:01:49.

Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet