Beta zpět v únoru

Na oficiálním fóru se objevil dlouho očekávaný update ohledně vývoje a opětovného spuštění bety. Přináší mnoho zajímavých novinek, ale zároveň posouvá datum otevření bran až na únor. V původních odhadech se spekulovalo již o konci ledna, ale stav hry si zřejmě vyžaduje delší pozornost ze strany tvůrců.

Základní prvky

Nikdo se netajil tím, že původní verze postrádala mnoho základních prvků a po několika hodinách se mohla stát repetitivní. Během zimních měsíců byl do hry zapracován nový systém progrese, o kterém se vývojáři vyjadřovali v jednom ze svých Developer updatů. Už od počátku bylo oznámeno, že tento systém bude v nové verzi již funkční, a v případě komplikací to může být faktor ovlivňující vydání bety. Dále došlo ke zlepšení vyvážení hrdinů, což je proces nemající snad nikdy konce. Konkrétní změny však nebyly v novice obsaženy.

Novinky

Důvodem odkladu je nakonec nový obsah. Komunita vytvořila hodnotný feedback, na základě něhož a interního testování bude představen nový herní mód. V originální verzi jsme si mohli vyzkoušet pouze dva. Specifický charakter hry znemožňuje použít již zažité a vymyšlené herní styly jako Capture the Flag a jemu podobné. Spolu s tím přibudou pochopitelně i nové mapy. Bohužel ani zde jsme se nedočkali konkrétnějších informací o jejich zasazení a počtu. 

Momentálně již nezbývá než těšit se na další střípky informací a novou vlnu přístupů spojenou se samotným spuštěním. Bohužel polovina února je momentálně stále poměrně vzdálená budoucnost, často připomínající věčnost.

Celou novinku si můžete přečíst na oficiálním fóru.



Naposledy upravil/a Bellatrix 23.01.2016 v 20:43:17.

Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet