Battle.net změní své jméno

Battle.net určitě všichni znáte. Jedná se o službu, která už od dob původního Diabla a Warcraftu II poskytovala možnost zahrát si se svými kamarády, nebo naopak s úplně neznámými lidmi na druhém konci světa. Teď, v době, kdy je multiplayer součástí každého herního titulu už trochu pozbývá smysl. 

Dnes se na oficiálním blogu Wold of Warcraft objevila zpráva od vývojářů o tom, že tato služba změní své jméno. Služby Blizzardu budou nyní využívat v názvu jméno samotné firmy. To nám ostatně napovídají už Blizzard Streaming a Blizzard Voice.

Blizzard své rozhodnutí obhajuje tak, že dříve, když byl Battle.net novinkou na trhu, bylo důležité hráče obeznámit s tím, co tato služba může nabízet a v čem jsou její výhody. Nyní tyto dvě "rozdělené" identity zákazníky spíše matou, douchází k neefektivnímu marketingu a protože každý herní titul již multiplayer obsahuje, není důvod ponechávat oddělené pojmenování.

V každém případě tato služba nadále zůstane "centrálním mozkem" všech Blizzardích her a její funkce zůstanou nepozměněné.



Naposledy upravil/a Darlington 22.09.2016 v 19:07:13.

Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Darlington
Honza Vavřiník

Darlington je autorem 110 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet