Šest tipů, jak být lepší Tracer

  guide    tracer    6 tipů   

 

V této guidě naleznete šest tipů, jak se stát lepší Tracer. Nezapomeňte si na konci článku prohlédnout video, kde je vše přehledně shrnuto.

1. Zabavte nepřátelský tým

Snažte se zabavit nepřátelský tým natolik, aby se nemohl efektivně věnovat hlavnímu úkolu mapy a váš tým tak dostal početní převahu. Výborným cílem jsou například supporti. Jednak proto, že nejsou úplně obtížným cílem díky jejich životům, a druhak, že tím pravděpodobně přilákáte pozornost ostatních členů jejich týmu. Čím více nepřátel na sebe nalákáte, tím lépe!

 

2. Kraďte health packy

Health packy se vyplatí sbírat, i pokud je zrovna nutně nepotřebujete. Může vám to zachránit život a zároveň tím většinou zamezíte tomu, že vás překvapí o 150 životů tužší nepřítel. Využít k tomu můžete například Blink.

 

3. Mějte přehled o vašem Blinku

Je důležité mít přehled o počtu vašich Blinků a také vědět, co si podle toho můžete dovolit. Nikdy byste neměli vyplýtvat všechny jeho nabití a aspoň jedno si šetřit na tu nejhorší situaci. Na druhou stranu, nic se nemá přehánět a není dobré mít všechny charge vždy nabité jen proto, že se nic neděje.

 

4. Používejte svůj melee útok

Při přebíjení používejte svůj melee útok. Je to 30 damage navíc, která není k zahození.

 

5. Nebojte se používat ultimátní schopnost

Ultimátní schopnost si šetřete, jenom pokud víte, že vás čeká nějaké kombo. Například s Graviton Surge od Zaryi. Tracer má jednu z nejrychleji se nabíjejících ultimátních schopností. Snažte se ji používat k zabití klíčových cílů. Jako příklad můžeme uvést například Mercy s nabitým vyultěním.

 

6. Reskillování

Pokud zabijete nějaký snadný cíl – jako příklad poslouží opět Mercy – a víte, že váš tým teď nemá nic velkého v plánu (nebude vás tudíž potřebovat), můžete si pro ni zaběhnout na nepřátelský spawn a zde ji zabít znovu, když bude sama. Dávejte si ale pozor, kdo koho zrovna zabil, aby vás tam náhodou nepřekvapila trojice nabušených tanků. Samozřejmě si vše předem promyslete a zvažte, jestli vás tým opravdu nepotřebuje.

 


Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet