Pět nejzajímavějších nastavení v Custom game

  custom game    ptr    top5   

 

Patch s rozšířeným nastavením Custom game je již na PTR. V tomto článku se podíváme na ty zatím nejzábavnější herní módy, které se podařilo zdokumentovat. Máte nějaký tip? Podělte se s námi v komentářích!

Tower Offense

 

Tower defense hry jsou všeobecně známé. Bráníte určitý bod, většinou pomocí věží či jiné statické obrany. Co takhle si to ale vyměnit a zkusit pomocí věží zabrat těžce opevněné nepřátelské úžemí?  Symmetra vám dovoluje žít déle, zatímco Torbjörn využije svého Molten Core pro opravdové zdecimování nepřátel. Vytáhněte svá kladiva z kufříků, jde se do boje!

 

 

Global Offensive

 

Jedná se o klasickou 6v6 eliminaci. McCree pro hráče s pistolí, Soldier pro entry fraggery a nakonec Widowmaker pro snipery. Žádné lékárničky a damage udělují pouze headshoty. Teď už chybí jenom místo na pokládání bomby...

Rocketwatch

 

 

Dejte hráčům Reinhardta, nulový cooldown na Charge a uvidíte, co se stane.

Wee!

Myslíte si, že je Tracer otravná?  Tak tenhle mód rozhodně nebude váš oblíbený. Tracer zde totiž nemá žádný cooldown na Blink, pohybuje se rychleji než normálně a k tomu má ještě víc životů. Svět vždy potřebuje více hrd... TRACER!

Hook Training

 

Seriál Tom a Jerry zná snad každý – kočka se snaží chytit myš. Tak přesně takhle vypadá tento herní mód. Roadhog se snaží Hookem chytit nepřátelského Lúcia, zatímco ten se mu snaží díky zvětšené rychlosti vyhnout.

 


Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet