Proč není Activision Blizzard na GeForce Now?

  nvidia    geforce now    blizzard   

Koncem minulého týdne jsme přinesli informaci o tom, že Activision Blizzard bez dalšího vysvětlení opustil službu GeForce Now, která z beta verze přešla do ostré verze. Podle tehdejšího prohášení Nvidie přišel požadavek přímo z Blizzardu a lidé byli tímto rozhodnutím překvapeni. Jak se zdá, celá situace má poněkud prozaičtější vysvětlení.

 

Jak je známo, Activision Blizzard se účastnil beta testování výše zmíněné streamovací služby. Nvidia žila v domnění, že dříve uzavřená dohoda s Acti Blizz bude platná i po 4. únoru, tedy po skončení testovacího období. Podle vyjádření Nvidie Activision Blizzard chtěl novou smlouvu před pokračováním v programu GeForce Now. Jenže došlo k nedorozumění, které vyústilo v "přestřelku" mezi Nvidií a Activision Blizzardem, a netrvalo dlouho, hráči to začali brát jako jedno z dalších pochybení Blizzardu.

Activision Blizzard byl fantastickým partnerem během beta testování GeForce Now. Uznáváme, že došlo k nedorozumění, kvůli kterému jsme odebrali jejich hry z naší služby. Doufáme, že se nám podaří všechny odebrané hry navrátit a že se do budoucna podaří přidat další.

Tentokrát je Blizzard zdá se z obliga, jelikož smlouva byla nejspíš uzavřena na beta období a je zcela logické, že na ostré nasazení bude zapotřebí smlouva nová. Doufáme, že se již brzy situace vyřeší a my budeme moci vyzkoušet hraní např. WoW Classic přes vzdálené servery Nvidie.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Perzeus 1 18.02.2020 18:15

Dobre vedet

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet